Kokteiļdīdžeju piedzīvojumi Skaistuma dienās

Es un Līga Andžāne

Kas notiek, kad duetā satiekas divas veselīgo kokteiļu mīļotājas un iegriež blenderī dažādus gardumus? Gara rinda ar nogaršot gribētājiem un smaids visu sejās! Tieši tā ar mani un veselīgā bloga Happy Whispers saimnieci Līgu Andžāni notika Stockmann Skaistuma dienu īpašajā pasākumā, kurā trešdienas vakarā klātesošie džezīgas mūzikas pavadībā varēja nogaršot mūsu sakultos kokteiļus.

Making of :)

“Tik vienkārši. Bet tik garšīgi!”, “Tagad zinu, ko rīt gatavošu brokastīs!”, “Beidzot noslaucīšu no blendera putekļu kārtu”, – šādas atsauksmes vakara gaitā nācās dzirdēt vairākkārt un tas mūsu, kokteiļdīdžeju, ausīm bija gluži kā medus. Vakara gaitā veselīgos dzērienus notestēja vairāki simti viesu un prieks, ka daudzi solīja jau no šodienas likt lietā savu blenderi. Starp citu, arī stiprais dzimums pēc kokteiļa nāca vairākkārt un tas nozīmē, ka dāmām no rītiem gardā dzira būs jākuļ ne tikai sev! 🙂

Kokteiļu fanes

Stāstījām gan par veidiem, kā pagatavot kokteiļus, gan dalījāmies ar iedvesmojošām receptēm. Atklājām savus skaistuma knifiņus un noslēgumā, lai arī palikušas bez balsīm, saskandinājām Veselīgo kokteiļu glāzes ar apmierinātiem smaidiem uz lūpām.

Dīdžejmeitenes

Šodien blogā publicēju pirmo recepti no Skaistuma dienu Meistarklases:

Krēmīgais zemeņu tango

Krēmīgais zemeņu tango

Tik gaisīgs un zemenīgs! Lielisks starts enerģiskai un laimīgai dienai. Dzin dzin!

2-3 porcijām (500-600 ml)

  • 200 ml mandeļu piena
  • 150 ml zemeņu vai aveņu jogurta
  • 2 saujas saldētu vai svaigu zemeņu
  • 1 banāns
  • 1 bumbieris
  • 1/2 tējk. malta kanēļa
  • vaniļas ekstrakts
  1. Vispirms liec blenderī cietās sastāvdaļas – saldētās zemenes un nelielos gabaliņos sagrieztu, nomizotu bumbieri bez serdes.
  2. Pēc tam pievieno šķēlītēs sagrieztu banānu, jogurtu, mandeļu pienu, kanēli un dažus pilienus vaniļas ekstraksta. Visu sablenderē viendabīgā kokteilī. Atkarībā no zemeņu daudzuma, kokteilis būs tumšāk vai gaišāk rozā. Vēl krēmīgākai konsistencei var pievienot papildu banānu.